De beste kant van waterflesjes laten bedrukken

Denk onder andere aan een hete give away op ons beurs, op straat ofwel binnen uw beurs met bezoekers en klanten. Tevens mag ons promodrink onderdeel zijn betreffende een geschenkenpakket.

Niets kan zijn zo luxueus indien je logo op een waterflesje. Zet je budget doeltreffend in en laat luxueus waterflesjes bedrukken. Al vanaf 3,33 bij 100 stuks. Ons praktische giveaway teneinde te geven en teneinde te krijgen. Vraag de verkoopspecialisten naar een mogelijkheden en laat jouw verrassen via onze scherpe prijzen, supersnelle levertijden en uitgebreide assortiment.

Een waterflesjesspecialist bied u en de beurs de gelegenheid om de logo op ons over een waterflessen uit het brede waterflessenassortiment te bedrukken.

Voordelig: flesjes drinkwater met de eigen merknaam. Plastic papieren etiketen betreffende de eigen merknaam en afbeeldingen. Het label kan zijn totaal tot uw ei..

Wilt u dan ook ons blijvende indruk achterlaten betreffende ons luxueus artikel als promotiegeschenk? Kies dan voor onze prosecco in een verpakking met uw eigen logo of bekendmaking.

Bij Maxilia hebben we een persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle rakkers die zorgen dat je merknaam zo echt mogelijk op het product komt.

Eenvoudig en gezond! Meer weten over waterflessen betreffende fruitfilter bedrukken? Bel wegens raadgeving tot 0318-743600 ofwel verzend een e-mail naar gerard@maxilia.nl. Ofwel belangstelling regelrecht ons kosteloos digitaal drukvoorbeeld aan, zodat jouw ons beeld hebt over jouw ontwerp. Maak je nauwelijks zorgen: je bent nergens met gebonden.

Het hete kan zijn dat uw merknaam in een mok gebrand wordt zodat de print er beslist ingebakken is, hierdoor zijn een mokken bestand tegen de vaatwasser en magnetron! Iedere mok kan bedrukt worden met ons logo en desgewenst ons naam of tekst.

Meer informatie over een druktechnieken welke we benutten.Een techniek die wij voor de middel benutten kan zijn afhankelijk click here betreffende de ondergrond, de opbouw aangaande uw merknaam en de wensen. Al die druktechnieken zijn gegarandeerd professioneel goed en betrouwbaar!

Geef dit tijdens dit bestelproces bij opmerkingen aan. We mogen u een template over dit label sturen indien u dan ook dit eigen ontwerp 1 op 6
7
8
9 wilt aanleveren. Fles kan zijn doorschijnend, dop verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. Bij artikelkleur kiest u dan ook een kleur dop die u dan ook wenst te onthalen.

Goedkope flesje mineraalwater bedrukt met uw merknaam. Met papieren label die geheel tot uw persoonlijk smaak in te vullen. Deze flesjes bestaan afgevuld met ..

De duurzame drinkfles kan zijn ook bestemd wegens promotionele doeleinden, waaronder beurzen en evenementen. Zet Doppers met merknaam op een rij en zet je onderneming in de schijnwerpers. Leuk weetje: door deze flessen beschikken over al meer vervolgens 12.000 personen toegang tot veilig drinkwater. Verdere weten aan Dopper relatiegeschenk bedrukken? Het kan via te bellen tot 0318-743600. Zet je jouw vragen liever op een mail? Het mag vanzelfsprekend tevens: gerard@maxilia.nl.

Op speurtocht naar ons product welke je overal en altijd mee wilt nemen? Vervolgens ben je op dit juiste adres beland over reisbeker bedrukken. Reisbeker bedrukt neem je mee in jouw auto, trein of betreffende het publiek vervoer.

Opdrukruimte voor meeste voorkomende druktechniek: 30 x 40 mm, hoger in overleg na beoordeling met de logo. Het is mogelijk de opdruk in full colour uit te voeren, ook zeker om een beker!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De beste kant van waterflesjes laten bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar